Vrijwilligerswerk

 

Naast Gymnastiekvereniging Impuls, zijn er nog 3 andere sportverenigingen die als hoofdgebruikers van sporthal De Vlinder beschouwd worden; dit betreft Scylla en Invicta (Volleybal) en Kantjils (Badminton). In het kader van bezuinigingen, had de Gemeente Wageningen al eind 2010 besloten ook minder geld over te hebben voor het beheer van onze sportaccommodatie De Vlinder. Dit zou direct een verdubbeling van de huur tot gevolg hebben gehad, met alle negatieve gevolgen van dien voor de verenigingscontributies!

Om dit voor te zijn, hebben de genoemde 4 verenigingen met de Gemeente Wageningen afgesproken, dat ze zelf de sporthallen en de kantine zouden gaan beheren. In januari 2013 is hiervoor de Stichting VierVlakVlinder opgericht, die verantwoordelijk is voor het beheer van sportaccommodatie De Vlinder.

In plaats van een contributieverhoging vragen de verenigingen van al hun leden een bijdrage in Vrijwilligersuren:  “Deze uren worden Vlinderuren genoemd!” Omdat Impuls voornamelijk jeugdleden heeft, zullen veelal de ouders/verzorgers hun rol hierin  moeten nemen. Wij vragen 6 uren per lid per kalenderjaar ter waarde van € 45,= (verdere uitwerking hiervan staat op het Inschrijfformulier)

Voor meer informatie lees ook  https://www.sporthaldevlinder.info/index.php/stichting

 

        De Vrijwilligerscoordinator bij Impuls _ Michel Kooijman _ is bereikbaar op This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Last Updated on Saturday, 01 February 2020 16:53
 
   
| Saturday, 23. October 2021 || Designed by: LernVid.com |